Muhtarlar taleplerini karayolları bölge müdürüne iletti

Diyarbakır'ın Silvan merkez mahalle muhtarları, sorun ve taleplerini Karayolları 9'uncu Bölge müdürüne ilettiler.

Diyarbakır'ın Silvan merkez mahalle muhtarları, sorun ve taleplerini Karayolları 9'uncu Bölge Müdürü Şefik Solmaz'a ilettiler.

Silvan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş ve beraberindeki muhtarlar, ilçenin talep ve sorunlarını Diyarbakır Karayolları 9'uncu Bölge Müdürü Solmaz'a aktardı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Silvan Muhtarlar Derneği başkanı Murat Ateş, "Uluslararası olarak kullanılan Silvan yolumuzun orta refüjdeki peyzaj çalışması, kazaların sık meydana geldiği yerlere Sinyalizasyon, EDS, RADAR ile tırtırlı kavislerin ile yaya üst geçidi konulmasını talep ettik. Ayrıca Silvan Diyarbakır arası 72 kilometre sıcak asfalt çalışması ile çevreyolumuzun akıbeti ile ilgili dilekçelerimizi sunduk. Silvan-Diyarbakır arası sıcak asfalt çalışması ile çevre yolumuzun Mukabil proje aşamasının bittiğini önümüzdeki aylarda sonra onayının alınacağını ve en kısa sürede Silvan-Diyarbakır arası yolumuzun Bitümlü sıcak asfalta kavuşacak." dedi. (İLKHA)





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Batman-Diyarbakır yolunda meyve suyu yüklü tır devrildi
Diyarbakır’da 217 bin 608 kök kenevir ve skunk imha edildi
Diyarbakır’da binlerce kök kenevir ile 25 kilo 600 gram esrar ele geçirildi
Diyarbakır'da şehir içi minibüsü seyir halindeyken yandı
Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır