Mursi'nin Darbeden Önce Halka Son Seslenişi

Mısır'ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin darbeden önceki son konuşmasında, halka olacakları hissetmiş gibi seslenişi dikkat çekiyor.

MISIR - Mısır'ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin darbeden önceki son konuşmasında, olacakları hissetmiş gibi halka seslenişi dikkat çekiyor.

Batı ve İsrail destekli Mısır ordusu tarafından kaos ortamına sürüklenen, binlerce ölü ve binlerce yaralının olduğu Mısır'da , Mursi tüm bu yaşananlardan önce olacakları hissetmiş gibi Mısır halkı üzerinde oynanan oyunları anlatarak, Mısır halkının geleceği ve özgürlüğü için ölümü göze aldığını ve geri adım atmadan sonuna kadar mücadelesinin devam edeceğini söylüyor. (Hürseda Haber)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mısır Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç yaralandı
Namaz kılmamıza dahi izin verilmedi
Darbeci hain Sisi Yönetimi Gazze konvoyunu durdurdu
Hasan el Benna şehadetinin 75'inci yılında yâd ediliyor
Mısır: israil, Refah Sınır Kapısı'ndan yardımların girişine engel oluyor