Mursi`nin Oğlu: "Mütevazı Hayatıma Devam Edeceğim"

Mısır Cumhurbaşkanının oğlu Ahmed Muhammed Mursi babasının seçilmesine rağmen Arabistan`da kalıp doktorluk mesleğine devam edeceğini belirtti.

HABER MRK - Mısır Cumhurbaşkanının oğlu Ahmed Muhammed Mursi "babamın seçilmesine rağmen Arabistan`da kalıp doktorluk mesleğine devam edeceğim" dedi.

 

İhsa şehrinde bir hastanede Üroloji Uzmanı olarak doktorluk yapan Ahmed Mursi, El hayat gazetesine verdiği demeçte: "Ben burada huzurlu bir hayat yaşıyorum. Babamın Cumhurbaşkanı seçilmesi benim hayatımda hiçbir değişikliğe yol açmayacaktır. Babamın seçilmesi Allah'ın bir yardımıdır. Babam seçilince onu arayıp tebrik ettim ve onun için dua ediyorum." diye belirtti.

 

Muhabirin fotoğraf çekme ısrarını da reddeden Ahmed Mursi: "Ben ilgi çekmekten hoşlanmıyorum. Mısır Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde çok yoruldum. İnsanların ilgisi ve teveccühü beni yoruyor" dedi.
Ahmed Mursi`nin arkadaşları onun son derece mütevazı ve halim selim bir insan olduğunu ifade ediyorlar. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Guterres: Gazze'de dayanılmaz bir acıya tanık oluyoruz
13 ülkeye tsunami uyarısı
Dünyanın en büyük buz dağından yaklaşık 80 kilometrekare büyüklüğünde bir buz parçası koptu.
FAO: Dünyada 745 milyon insan aç
DSÖ'den iklim değişikliği için "acil ortak eylem" çağrısı