Muş esnafı HDP'li vekili kovdu

Muş'ta polisin biber gazından kaçarak bir işyerine sığınan HDP Muş Milletvekili Demir Çelik ve beraberindekiler işyeri çalışanları tarafından dışarı atıldı.

MUŞ - HDP'nin sokağa çıkma çağrısının ardından Muş'ta eylem yapan PKKK/HDP'lilere polis müdahale etti. Göstericileri dağıtmak amacıyla yapılan müdahalede polis biber gazı ile tazyikli su kullandı.

 

Polisin biber gazı kullanması esnasında HDP Muş Milletvekili Demir Çelik ile beraberindekiler, bir işyerine sığındı. Polisin de grubun dağılması için Çelik ile konuşmak üzere işyerine girmesiyle beraber, polis ile HDP'liler arasında tartışma yaşandı. İşyeri içinde yaşanan tartışmaya sert tepki gösteren işyeri çalışanları, Çelik ve beraberindekileri işyerinden dışarı attı. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muş Haberleri

17 öğrenci yaralandı
Muş'un Tekyol köyü kırsalında kaçak avlanan 2 kişiye 90 bin TL ceza
Muş ve Bitlis'te 154 yerleşim biriminin yolu kapandı
Muş'ta tren kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Yapıcıoğlu'ndan Muş'ta 5 kişinin boğulduğu olayla ilgili taziye mesajı