Müşerref'i yargılayan savcı öldürüldü

Mahkemeye giden savcının başına, omuzlarına ve göğsüne ateş açıldı!

Pakistan 'ın eski devlet başkanı Pervez Müşerref 'in yargılandığı davanın savcılarından Çaudri Zulfikar silahlı saldırıda hayatını kaybetti.
Pakistan polisi, Zulfikar'ın aracıyla mahkemeye giderken silahlı kişi veya kişilerce uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.
Otomobil içinde olan Zulfikar'ın başına, omuzlarına ve göğsüne ateş açıldı. Saldırı anında kontrolünü kaybeden savcı yoldan geçen bir kadına çarptı.
Zulfikar'ın koruması Farman Ali ateşe karşılık verirken yaralandı. Çatışmada saldırganlardan biri de yaralandı. Saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Zulfikar, ülkenin eski Başbakanı Benazir Butto 'ya 2007'de  gerçekleştirilen suikast ile ilgili başlatılan soruşturmada da görev yapmıştı.
 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Pakistan Haberleri

Pakistan, Hindistan'a ait 5 savaş uçağı düşürdüğünü açıkladı
Hindistan, Pakistan'a ve Azad Keşmir'e saldırı başlattı
Li Pakistanê bi sedan rêwîyên trênê êsîr hatin girtin
Eski Pakistan Başbakanı Han'a silahlı saldırı
Hejmarê miriyan derket 318 kesan