Muş’ta PKK operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Muş’ta FETÖ/PDY ve PKK soruşturmaları kapsamında yapılan operasyonlarda 2'si asker 8 kişi gözaltına alınırken, 1 kişinin de tutuklandığı açıklandı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada FETÖ/PDY ve PKK soruşturmaları kapsamında yapılan operasyonlarda 2'si asker 6 kişi gözaltına alınırken, bir kişinin de tutuklandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, gözaltına alınanlardan birinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtilerek, "Ayrıca PKK/KCK terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranması bulunan bir şahıs, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması içinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen bir şahıs, sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan 3 kişi, Terörizmin Finansmanının Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet suçundan aranması bulunan bir şahıs olmak üzere toplam 6 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında da 49’uncu Komando Tugay Komutan Yardımcılığında görevli bir astsubay ile İl Jandarma Komutanlığında görevli bir teğmenin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muş Haberleri

Muş'ta 15 günlük yasak kararı
Aracın arkasına bağladığı demirlerle kazalara adeta davetiye çıkardı
Muş'ta "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliğin finali yapıldı
Muş'ta 70 bin ton karpuz elde edilmesi bekleniyor
Muş'ta 15 günlük yasak kararı