Nakil ve Yerleştirme Komisyonu başvuruları almaya başladı

Batman'da ortaokulu bitirip halen bir ortaöğretim kurumuna yerleşemeyen öğrenciler, açık öğretim öğrencileri ve sınıf tekrarına kalan öğrenciler için oluşturulan "Nakil ve Yerleştirme Komisyonu" müracaatları almaya başladı.

Ortaokulu bitirmiş olup tercih ve nakil dönemlerinde herhangi bir ortaöğretim kurumuna halen yerleşemeyen öğrenciler, açık öğretimde okuyan ve örgün eğitime geçmek isteyen öğrenciler ile sınıf tekrarına kalan öğrenciler için oluşturulan Nakil ve Yerleştirme Komisyonu Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü A blok giriş katında müracaatları almaya başladı.

Komisyon 10-15 Eylül tarihleri arasında başvuruları alacak. Sabah mesai saatinin başlamasıyla nakil ve yerleştirme komisyonuna müracaat eden veliler çocuklarıyla birlikte müracaat formunu doldurarak komisyona teslim ettiler.

Nakil ve Yerleştirme Komisyonunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Atilla, komisyon üyelerinden bilgi aldı, veli ve öğrencilerle sohbet edip hayırlı olması dileğinde bulundu.

Atilla'nın komisyon ziyaretinde Nakil ve Yerleştirme Komisyon Başkanı ve Şube Müdürü Cemal Konakçı da hazır bulundu.

Öğrenciler 14 Eylül Cuma günü mesai saati bitimine kadar nakil ve yerleştirme komisyonuna müracaat ederek 5 tercih yapabilecek.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı