'Namaz Nesli' sertifikalarını aldı

Konya'da faaliyet yürüten Fatih-Der tarafından iki ay namaz eğitimi alan 07-10 yaş arası 37 kız öğrenciye düzenlenen bir programla sertifika ve hediyeleri verildi.

KONYA- Fatih Mahallesi Kültür yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (Fatih-Der) tarafından iki ay namaz eğitimi alan 07-10 yaş arası 37 kız öğrenciye düzenlenen bir programla sertifika ve hediyeleri verildi.

 

Mevlana kültür merkezi'nde düzenlenen program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

 

Leyla Yıldız ve Aynur Kaya'nın namazla ilgili yaptıkları konuşmaların ardından, çocuk kız ilahi grubu tarafından şiir ve ilahi dinletisi gerçekleştirildi.

 

Daha sonra öğrenciler tek tek iki ayda ezberledikleri namaz sureleri, ayet, hadis ve duaları okudu.

 

Namazla ilgili sahnelenen piyesin ardından öğrencilere sertifikaları ve içinde seccade, başörtüsü ve tespihten oluşan hediye paketleri verildi. Daha sonra program sona erdi. (İlyas Yavuz -İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Konya'nın Karatay ilçesi Akabe Mahallesi'nde iş yerine silahlı saldırı
Konya Selçuklu Esenler Mahallesi Yeniyol Sokakta metruk evde yangın
Konya Sultanhanı ilçe kavşağında kaza, 2'si çocuk 4 yaralı
Konya'da evde çıkan yangında 7 depremzede vefat etti
Konya'da bazı mahallelerde deprem nedeniyle okullar tatil edildi