Nusaybin Belediyesinden iftar programı

Mardin’in Nusaybin Belediyesi, tarihi Zeynel Abidin Camii'nde iftar programı düzenledi.

Nusaybin Belediyesi, "iftar geceleri" programı kapsamında tarihi Zeynel Abidin Camii'nde iftar programı düzenledi. İftar programına halk, yoğun ilgi gösterdi.

Programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman,  Garnizon Komutanı P. Yarbay Barış Konak, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Mehmet Atik, Emniyet Müdürü Abdurrahim Zengin, Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, ilçe Müftüsü İrfan Açık'ın duasıyla devam etti. Okunan ezandan sonra vatandaşlar iftarlarını açtı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Baysal, iftar sonrası masaları tek tek dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

İLKHA











İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nusaybin Haberleri

Mardin Nusaybin’de anız yangını sınır hattına sıçradı
Mardin Nusaybin’de çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Mardin’de yerleşim alanlarına sıçrayan anız yangınları kontrol altına alındı
Mardin Nusaybin’de yerleşim alanlarına sıçrayan anız yangınına müdahale sürüyor
2 kişi ağır yaralandı