Nusaybin kırsalında ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırılıyor

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK operasyonları nedeniyle 16 kırsal mahalle ile mezralarında ilan edilen sokağa çıkma yasağının bu gece 23.45'te sona ereceği duyuruldu.

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Nusaybin ilçesine bağlı 16 kırsal mahalle ve mezralarında PKK operasyonları nedeniyle sokağa çıkma yasağının ilan edildiği hatırlatıldı.

Açıklamada, ilçeye bağlı kırsal Bahmin, Yakınca, Kaleli, Güneli, Yol, Günyurdu, Mağaracık, Tekağaç, Arpalı, Sapanlı, Şekrin, Güzelsu, Dibek, Üçyol, Dağiçi, Eskihisar mahalleri ve mezralarında ilan edilen sokağa çıkma yasağının, operasyonların sona ermesi nedeniyle bu gece 23.45'te sona ereceği belirtildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nusaybin Haberleri

Mardin’de tren seferleri 13 yıl sonra yeniden başladı
Mardin’in Nusaybin ilçesi seyir halindeki tır'ın dorsesi alevlere teslim oldu
Suriye’den ateşlenen silahlar Nusaybin'de bir çocuğu yaraladı
Suriye’den ateşlenen silahlar Nusaybin'de bir çocuğu yaraladı
Mardin’de petrol yüklü tanker duvara çarptı: 1 yaralı