Nusaybin Kız İmam Hatip Lisesi'nden resim sergisi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Kız Anadoluİmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından resim sergisi açıldı.

Nusaybin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin düzenlediği resim sergisi büyük ilgi gördü.

Okul bahçesinde kurulan serginin açılışı Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, şube Müdürler Abdulbaki Tek ve Abdulğani Ak ile Okul Müdürü Abdurrahim Işık tarafından yapıldı.

Sergiyi gezen Milli Eğitim Müdürü Çetin ve misafirlere okulun resim öğretmeni Ayşe Duygu Fertelli ve öğrenciler tarafından yapılan ebru, hüsnü hat, minyatür, karakalem, reprodüksiyon, suluboya,  pastel boya, quilling, op-art, yağlı boya tablolar, kolaj çalışmaları, nokta ve çizgi çalışmaları ile peribacalarının üç boyutlu çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Öğrencileri ve öğretmenlerini çalışmalarından dolayı tebrik eden Çetin, bu tür çalışmaların öğrencilerin hayatına olumlu yönde etki yaptığını söyledi.

Öğrenci ve öğretmenlerin yıl boyunca resim dersinde yaptığı çalışmalarla onlarca eser ortaya koyduğunu kaydeden okul müdürü Abdurrahim Işık ise eğitim ve öğretim başarısının yanında öğrencilerine resim gibi beceriler kazandırmayı da hedeflediklerini aktardı. (CihatŞayık-İLKHA)




















 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nusaybin Haberleri

Mardin’in Nusaybin ilçesinde seyir halindeki tır alev aldı, geriye demir yığını kaldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde iki motosiklet çarpıştı: 3 ağır yaralı
Nusaybin’de meydana gelen olaylarda 77 kişi gözaltına alındı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde iki kız kardeşin cinayet şüphelisi tutuklandı