Nusaybin ve Dargeçit’ten silah sesleri yükseliyor

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin’in Nusaybin ve Dargeçit ilçelerinde şiddetli patlama ve silah sesleri giderek artıyor.

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki Abdulkadir Paşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi’nde 10, ilçe geneli ise 3 gündür sokağa çıkma yasağı sürüyor. patlama ve silah sesleri giderek şiddetlendiği ilçede 2 PKK’lı öldürdü.

Mardin’in Dargeçit ilçesinde ise 13 gündür süren çatışmalarda 12 PKK’lı öldürüldü. Çatışmalar Safa Mahallesi’nde yoğunlaşırken PKK’lıların Futbol ve voleybol toplarına el yapımı patlayıcılar yerleştirdiği öğrenilirken 6 adet tuzaklanmış bombanın da imha edildiği belirtildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli