Nusaybin'de 88 okula "Okulum Temiz" belgesi verildi

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında Mardin'in Nusaybin ilçesinde 88 Okula "Okulum Temiz" belgesi verildi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan belge törenine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Şube Müdürleri ve belge almaya hak kazanan 88 okul yöneticisi katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra "Okulum Temiz" Belgesinin tarihçesi ve yapılan çalışmalar anlatıldı.

Daha sonra İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin tarafından okul yöneticilerine "Okulum Temiz" Belgesi verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nusaybin Haberleri

Mardin’de yerleşim alanlarına sıçrayan anız yangınları kontrol altına alındı
Mardin Nusaybin’de yerleşim alanlarına sıçrayan anız yangınına müdahale sürüyor
2 kişi ağır yaralandı
4 ton saman zarar gördü
Mardin'in Nusaybin ilçesinde seyir halindeki tır'ın lastikleri alevlere teslim oldu