Nusaybin’de bir kişi daha öldü

Mardin’in Nusaybin ilçesinde ağır yaralı olarak hastane kaldırılan 21 yaşındaki Sedat Güngör, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin’in Nusaybin ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde ağır yaralı olarak Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesine kaldırılan Sedat Güngör, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bu arada Abdulkadir Paşa Mahallesi Tekin ve Acar sokaklarında şiddetli patlama ve silah sesleri geliyor. Görgü tanıkları, hendeklere yerleştirilen mayınların polis ekipleri tarafından patlatıldığını, yaşanan şiddetli patlamalar nedeniyle çevredeki birçok evin zarar gördüğünü bildirdi. (M. Salih Keskin – İLKHA) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nusaybin Haberleri

Nusaybin’de yetim ve ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi
Mardin’in Nusaybin ilçesinde silahlı saldırıda ağır yaralanan genç hayatını kaybetti
Mardin’de tren seferleri 13 yıl sonra yeniden başladı
Mardin’in Nusaybin ilçesi seyir halindeki tır'ın dorsesi alevlere teslim oldu
Suriye’den ateşlenen silahlar Nusaybin'de bir çocuğu yaraladı