Nusaybin’de çıkan yangınlar korkuttu

​Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan iki farklı yangın itfaiye ekiplerin müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.

Nusaybin ‘de bir evin kileri ile büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerin müdahalesiyle çevredeki binalara sıçramadan yangını kontrol altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, yangınlardan biri Nusaybin Girnavas Mahallesi Vişne Sokak üzerindeki Abdürrahim Alav'a ait evin kilerinde çıktı.

Dumanı fark eden vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden ekipler, müdahale ederek yangını söndürdü. Yangının çevredeki evlere sıçramadan söndürülmesine mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Çıkan yangında kilerde bulunan bazı beyaz eşya ve odun yanarak kullanılamaz hale geldi.

Diğer bir yangın ise Nusaybin Girnavas Mahallesi Beylik Sokak'taki Cemil Yıldız'a ait büyükbaş hayvan çiftliğin yanında bulunan kışlık yakacak bölümünde meydana geldi.

Yangını gören Yıldız'ın haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri çiftliğe sıçramadan söndürdü. (Cihat Şayık -İLKHA)











İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Filistin davasını gündeme getirmeye devam edeceğiz
"Filistin Konvoyu’nun yükü maddi yardımlardan çok daha ağırdır"
Mardin’de coşkuyla karşılandı
Müftü Baran: Gazze gündemden düşürülmeye çalışılıyor, Müslümanlar duyarlılıklarını kaybetmemeli
Yanmayan trafik işaretleri zincirleme kazaya neden oldu