Nusaybin’de hayatını kaybeden Uzman Çavuş Elazığ’da defnedildi video foto

Mardin’in Nusaybin ilçesinde hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mehmet Akpınar memleketi Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde hayatını kaybeden Elazığlı Uzman Çavuş Mehmet Akpınar, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Nusaybin’de PKK’lıların bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcının operasyona çıkan güvenlik güçlerinin geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mehmet Akpınar’ın (31) cenazesi,Mardin’de yapılan askeri törenin ardından memleketi Elâzığ’a getirildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Akpınar için İzzet Paşa Camii’nde ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Babası İhsan Akpınar, kardeşleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Askeri törenin ardından cenaze, Harput’a götürülerek aile mezarlığına defnedildi.

İLKHA









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Elazığ'da son 20 günde aranan 78 hükümlü yakalandı
Elazığ’da 3,6 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da park halindeki pikapta çıkan yangın hasara yol açtı
Elazığ'da rehabilitasyon merkezindeki yaralanmayla ilgili soruşturma başlatıldı
Gençlerin evliliğini kolaylaştırmalıyız