Nusaybin'de "Ses geliyor" diye mezarı açtılar

Mardin'de 45 gün önce vefat eden kişinin ailesi, "mezardan ses geldiği" gerekçesiyle açtıkları kabri, cenazeyi görüp ikna olunca kapattı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 45 gün önce vefat eden kanser hastasının ailesi, "mezardan ses geldiği" gerekçesiyle açtıkları kabri, cenazeyi görüp ikna olunca kapattı.

Edinilen bilgilere göre, 40 yaşındaki Hamit Kart'ın ailesi, mezardan ses geldiği ve yaşadığına dair rüya gördüklerini ileri sürerek, Hacılar Mezarlığına geldi. Akrabalarının yardımıyla Kart'ın mezarını açan aile, cenazeyi gördükten sonra mezarı kapattı.

Kart'ın yakınlarından Şemsettin Kurumaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesinin, bir haftadır mezardan ses duyduğunu ve bu kişinin ölmediğine dair rüya gördüğünü söylediklerini belirtti.

Bunun üzerine mezarın açıldığını anlatan Kurumaz, "Hamit Kart'ın öldüğünü görüp, mezar tekrar kapattık" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nusaybin Haberleri

Mardin’in Nusaybin ilçesinde motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Mardin’in Nusaybin ilçesinde 6’ncı kattan düşen genç kız ağır yaralandı
Bir tır alevlere teslim oldu
Nusaybin’de "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" programı gerçekleştirildi
Mardin'in Nusaybin ilçesinde otomobilin çocuğa çarptığı anlar kameraya yansıdı