Nusaybin’de tüfekli saldırı: 5 kişi yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir fırındakilere yönelik av tüfeği ile yapılan saldırıda 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Nusaybin’in Lozan Caddesi altgeçit mevkiinde bulunan bir ekmek fırınına gelen tüfekli ve sopalı kişiler, aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen içerideki şahıslara saldırdı.

Olayda; işyerinde çalışan Rıdvan N, İsmail K. ve Metin D. ile o anda orada müşteri olarak bulunan İbrahim Halil Ö. ve saldırgan gurup içinde olduğu iddia edilen Murat A. yaralandı.

Vücutlarına isabet eden pompalı tüfek saçmalarıyla yaralandığı ifade edilen yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.( İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli