Ocak ayından bu yana Siyonist işgal rejimi 700 Filistinliyi alıkoydu

Filistin Esirler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamada, ocak ayından bu yana Siyonist işgal rejimi, işgal altındaki Filistin topraklarında 25'i bugün olmak üzere 700 Filistinliyi esir aldığını açıkladı.

Açıklamada, alıkonulan Filistinlilerin tamamının geçmiş yıllarda defalarca tutuklanan eski mahkumlardan oluşan bir grup genç Kudüslünün hedef alındığı belirtildi.

Alıkonulmanın Siyonist işgal rejiminin Filistinlilere yönelik devam eden politikasının bir parçası olduğu ve alıkonulmanın daha çok Kudüs'te yaşandığı aktarıldı.

WAFA'da yer alan haberde, Siyonist işgal rejiminin sözde polisinin bugün başta Mescid-i Aksa'nın içinde yer aldığı Eski Şehir olmak üzere Doğu Kudüs'ün farklı bölgelerinde çok sayıda eve baskın düzenlediği belirtilmişti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Guterres: Gazze'de dayanılmaz bir acıya tanık oluyoruz
13 ülkeye tsunami uyarısı
Dünyanın en büyük buz dağından yaklaşık 80 kilometrekare büyüklüğünde bir buz parçası koptu.
FAO: Dünyada 745 milyon insan aç
DSÖ'den iklim değişikliği için "acil ortak eylem" çağrısı