Öğrencilere "Maneviyatı Güçlendirme" Semineri

Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul- Aile birliği tarafından öğrencilere yönelik "Maneviyatı Güçlendirme" semineri verildi.

MARDİN - Kur'an tilavetiyle başlayan seminerde Okul- Aile Birliği Yönetim Kurulundan Burhan Aydın, insanın yaratılış gayesinin Allah'ı tanımak olduğunu ve bu doğrultuda yaşanması gerektiğini vurguladı.


Programa katılan Rehberlik Hocası Şemsettin Ercan, "Bir öğrenci nasıl başarılı olur" konusunu slâyt gösteri eşliğinde maddeler halinde anlattı.


Programın sonunda Okul- Aile birliği başkan yardımcısı Abdullah Kavan bir konuşma yaparak, ameller noktasında Namazın ayrı bir yer tuttuğunu ve hiçbir yerde Namazın terki söz konusu olmadığını dile getirdi.


Program akışı içerisinde Siyer ve genel kültürden sorulan sorulara cevap veren öğrenciler ödüllendirildi. (Masum Erden - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde elektrik akımına kapılan servis şoförü hayatını kaybetti
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 3 kişilik aile cinayetinde iddianame kabul edildi
1’i ağır 9 kişi yaralandı
Kızıltepe Umut Kervanı’ndan Ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki otomobil çarpıştı: 3’ü çocuk 6 yaralı