OHAL bölgesinde kira kararı

Olağanüstü hal (OHAL) ilan edilen illerdeki bazı taşınmazların 3 aylık kira alacaklarından vazgeçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, olağanüstü hal ilan edilen illerde bulunan ve mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü ile mazbut vakıflara ait taşınmazların 3 aylık kira alacaklarından vazgeçildi.

Buna göre bu yılın şubat, mart ve nisan aylarında yapılmış kira ödemeleri, kira sözleşmesinin sona ermesi veya devam etmesi durumuna göre, iade veya mahsup işlemlerine tabi tutulacak.

Bahse konu taşınmazların kiracılarının, bir ay içinde sözleşmelerinin sonlandırılmasını talep etmeleri halinde, sözleşmeleri sonlandırılacak. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri

Büyük yıkıma rağmen milletçe birbirimize sarıldık ve yeniden ayağa kalktık
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu depremzede muhtarlarla buluştu
Bugün 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü
Kahramanmaraş'ta depremzede Özdemir ailesine ziyaret
Hayırsever esnaf iki günlük kazancını Gazze'ye bağışladı