Okul inşaatlarımızı kısa sürede bitireceğiz

Mardin’de karne dağıtım törenine katılan Vali Mustafa Yaman, okul inşaatlarını kısa sürede bitireceklerini söyledi.

Mardin’de Artuklu Hacı Hamdiye Özdemir Ortaokulunda karne dağıtım törenine katılan Vali Mustafa Yaman, yaklaşık 250 bin öğrencinin bir eğitim yılını daha bitirmesi sebebiyle bir araya geldiklerini söyledi.

Başarılı bir yıl geçirdiklerine inandığını belirten Yaman, şöyle devam etti:

“Biz de bu heyecanlı günlerinde onlarla birlikte olduk. Okullardaki eksiklerimizi gidermiş olacağız, inşaatlarımızı kısa sürede bitireceğiz. Önümüzdeki yıl inşallah eğitim öğretim yılında eksiksiz olarak yeni başlayacak yavrularımızla birlikte girmiş olacağız.”

Daha sonra öğrencilere karneleri verildi.

Törene İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İl Müftüsü İsmail Çiçek, AFAD İl Müdürü Davut Esen, veliler ve öğrenciler katıldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli
Mardin’e gezmeye gelen Güney Koreli vatandaş İslam ile şereflendi
HÜDA PAR Mardin 5'inci Olağan İl Kongresi düzenleyecek