Okullar çocuklarla şenlendi

Yeni eğitim-öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasıyla okullar çocuklarla şenlendi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının bugün ilk ders ziliyle başlamasının ardından okullar çocuklarla şenlendi. Uzun bir yaz tatilinden sonra okula başlayan çocuklar duygularını İLKHA’ya anlattı.

Kimi çocuklar yaz tatilinin bitmesine üzülürken kimisi de sevindi. Onlar geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri olmak istediğini söylediler. Tatildeyse bol bol kitap okuduklarını, oyun oynadıklarını ve gezdiklerini ifade ettiler.

Uzun yaz tatili sonrası arkadaşlarıyla bir araya gelmenin sevincini yaşayan Esma Nur Yıldırım (9) “Yaz tatilinde arkadaşlarımı ve okulumu çok özledim. Şimdi okulda olduğum için çok mutluyum. Bu sene derslerime daha çok çalışacağım.” dedi.

Gelecekte doktor olup hastaları iyileştirmek istediğini söyleyen Esra Naz Güçlü (8) “Büyüyünce doktor olmak ve hastaları iyileştirmek istiyorum. Bunun için çok çalışacağım. Tek isteğim doktor olup hastaları iyileştirmek. Onun için bu yıl derslerime daha fazla özen göstereceğim.” Şeklinde konuştu.

Yaz tatilini kitap okuyup ders çalışarak geçirdiğini ifade eden Can Doğan (10) “Tatili kitap okuyarak geçirdim. Bu sene sınıf birincisi ben olacağım." diye konuştu. (Ebubekir Yavuz-İLKHA) 

















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Yetimler Vakfı Elazığ'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu
Elazığ'da traktör römorkundan düşen lastik trafiği birbirine kattı
Elazığ Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi'nde zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Otomobil köpeğe çarptı: 2 yaralı
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı ticari araç satan esnafı ziyaret etti