Otomobil şarampole yuvarlandı: 2 yaralı

Mardin-Ömerli Karayolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole yuvarlanan otomobil içerisindeki 2 kişi yaralandı.

Mardin-Ömerli Karayolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole yuvarlanan otomobil birkaç takla attıktan sonra durabildi. Araç içerisindeki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Mardin Ömerli (Mehserté) yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye saat 19.00 sıralarında Ömerli yolu üzerinde seyir halindeki ismi öğrenilemeyen 46 LK 289 plakalı araç sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybettikten sonra yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Birkaç takla atan otomobil daha sonra ters yattı. Otomobil sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi araçta sıkıştı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine itfaiye ile ambulanslar sevk edildi. İtfaiye ekipleri ile 112 sağlık ekipleri tarafından, sıkıştıkları otomobilden çıkarılan yaralılar ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Mehmet Aslan-İLKHA)

















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu