Oturma eylemi yapan ailelere yeni katılımlar

Çocuklarının PKK tarafından dağa götürüldüğünü belirten Polat ailesi, Diyarbakır'da oturma eylemi yapan ailelere katıldı.

DİYARBAKIR- Çocukları PKK tarafından dağa götürüldüğü için 19 Mayıs’tan bu yana oturma eylemi yapan ailelere destek artıyor.

 

Bir ay önce Van’da dağa götürülen Barış Polat’ın ailesi, Dağkapı Şeyh Said Meydanı’nda oturma eylemi yapan ailelere katıldı.

 

Oğlunun bulunması için oturma eylemine katıldığını söyleyen anne Memirhan Polat, tüm aramalara rağmen oğlundan haber alamadıklarını ifade etti.

 

Çocuklarının geri getirilmesinden başka bir şey istemediklerini söyleyen anne Polat, “Oğlum bir ay önce Van’da kayboldu. Van’da sebze işinde çalışıyordu. Nasıl gittiğini bilmiyoruz. Bence onu kandırarak götürmüşler. Karakola ve belediyeye başvurduk ama sonuç alamadık. Bu nedenle buraya geldik. Çocuklarımızı istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz.” dedi. (Hamza Adiyaman / Hüseyin İçli – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir