Özışık kardeşlerin evlerine polis baskını

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker’in iddiaları sonrası haklarında suç duyurusunda bulunulan gazeteci Hadi ve Süleyman Özışık’ın evlerine basın düzenlendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun suç duyurusunun ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Özışık kardeşlerin ev ve ofislerinde polis tarafından arama yapıldı.

Yapılan aramalarda Özışık kardeşlere ait telefon ve dijital materyallere el konulduğu bildirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Hadi ve Süleyman Özışık hakkında “Hakaret, iftira ve örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım” gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Motorin fiyatında 4,95 liralık indirim bekleniyor
LPG'ye peş peşe ikinci zam: Otogaz fiyatı 40 lirayı aştı
Ruhsatlı silah sahiplerine uyarı!
Uzmanından kombilerin bakım ve güvenlik uyarısı!
Motorinin litre fiyatına 2,55 lira zam yapıldı