Özlüce Barajı'nın onarımı için imzalar atıldı

Bingöl Özlüce Barajı'nın onarımı için Elazığ DSİ 9'uncu Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı.

Bingöl Özlüce Barajı Onarımı işine ait sözleşme, 23 Aralık 2020 tarihinde DSİ 9'uncu Bölge Müdürlüğü ile yüklenici mühendislik firması arasında imzalandı.

Özlüce Barajı onarımı işine ait sözleşme kapsamında; bin 500 metrekare dolusavak radyal kapakların epoksi boya ile boyanması, 200 m radyal kapakların contalarının değiştirilmesi, 4 adet kaldırma tertibatının bakım ve onarımının yapılması, bir adet konik vana onarımı, bir adet sürgülü vana onarımı ve çeşitli demir işleri yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Elazığ'da yıldırımın isabet ettiği caminin minaresi yıkıldı
Elazığ'da otomobil takla attı: 2 yaralı
Elazığ'da ceviz büyüklüğünde dolu yağdı, kent merkezi beyaza büründü
Elazığ'da kamyonet ve otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Elazığ'da inşaatta iskele çöktü: 4 işçi yaralandı