Park halindeki araçta ölü bulundu

Siirt'te park halindeki bir aracın içinde 22 yaşındaki bir genç ölü olarak bulundu

Siirt merkez Doğan Mahallesi askerlik şubesi karşısında 22 yaşındaki Ercan Yılmaz isimli bir genç park halindeki bir aracın içinde ölü olarak bulundu.

Edinilen göre, Doğan Mahallesi askerlik şubesi karşısındaki sokakta park halindeki 65 NF 559 plakalı araçta, bir kişinin hareketsiz yattığını fark eden vatandaşlar, durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede gencin ölmüş olduğunu tespit etti.

Hayatını kaybeden gencin isminin Ercan Yılmaz (22) olduğu öğrenildi. Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Yılmaz'ın ölüm nedeni ile ilgili soruşturma sürüyor.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Siirt’te 300 kilo fıstık çalan hırsızlar yakalandı
Siirt Havalimanı 250 bin yolcu kapasiteli oldu: Siirt demir yoluyla ulusal ağa bağlanacak
Çocuklarıyla başladı, şimdi torunlarıyla fıstık topluyor: 45 yıllık hasat hikâyesi
Siirt’te 180 bin liralık altın bileziklerin kaybolduğu olay kameralarla aydınlatıldı
Siirt’te toplu taşıma ücretlerine zam