Pedallar İstanbul'dan Mardin'e barış için çevrilecek

Bisiklet Kültürünü Geliştirme Spor Kulübü Derneği ve Atilla Bisiklet Takımı, Devlet ile PKK arasındaki şiddet sorununun çözümüne yönelik sürece destek için İstanbul'dan Mardin'e pedal çevirecek.

ŞANLIURFA - Bisiklet Kültürünü Geliştirme Spor Kulübü Derneği ve Atilla Bisiklet Takımı, kimsesiz çocuklara yardım etmek ve Devlet ile PKK arasındaki şiddet sorununun çözüm sürecine destek vermek amacıyla, "Barışa Doğru Bisiklet Turu" Siverek ile devam etti.

 

Bisiklet Kültürünü Geliştirme Spor Kulübü Derneği ve Atilla Bisiklet Takımı kaptanı Atilla Atay yaptığı açıklamada, "Ülkemizde 30 yıldır devam eden savaşın sonlandırılmasına yönelik yapılan çalışmalara destek vermek ve Diyarbakırlı ve Mardinli kimsesiz çocuklara bisiklet dağıtımı yapmak amacıyla Diyarbakır ve Mardin'i kapsayan bisiklet turunda bugünkü durağımız Siverek oldu” dedi.

 

Siverek girişinde Spor İlçe Müdürü Mehmet Sergi ve Belediye Özel Kalem Müdüresi Ebru Hamidanoğlu tarafından karşılanan ekip, Siverek paşa konağında yenilen yemek sonrasında yoluna devam etti. (A. Uğurlu - İLKHA)



 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa’da otomobil devrildi: 1 ölü
Şanlıurfa Umut Kervanı arama kurtarma eğitimini tamamladı
Şanlıurfa’da kablo kaynaklı yangın korkuttu
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şanlıurfa’da kuaförün Filistin’e destek kampanyasına yoğun ilgi