"Peygamber aşkından bu gece gözüme uyku girmedi"

Kutlu Doğum etkinliğine katılan Mehmet Gökgöz, etkinliği özlemle beklediğinden dolayı bu gece gözüne uyku girmediğini söyledi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılan şehid Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz, bayram gecesi bir çocuğun heyecandan yatamaması gibi kendisinin de etkinlikten dolayı gece yatamadığını söyledi.

Allah ve Peygamber aşkıyla canlarını vermeye hazır olduklarını belirten Mehmet Amca, “Bu gece Peygamber aşkından yatamadık nasıl küçükken bayramı sevinçle bekliyorduk bu gece de aynı duyguyu yaşadık. Sabah olup bu alana yetişeceğimize inanmıyorduk. Biz bu yolda daha çok bedeller vereceğiz. Çünkü biz bu yolun yolcusuyuz ve bu yola aşığız. Allah ve Peygamber aşkıyla canımızı vermeye hazırız. Bir can değil bin can dahi olsa vermeye hazırız ve vereceğiz de inşallah." dedi.

“Biz sırtımızı Allaha dayamışız”

Allah’ın izniyle kimseye boyun eğmeyeceklerini dile getiren Mehmet amca, “Biz başkası gibi sırtımızı şuna buna dayamayız. Biz sırtımızı Allah’a, Kur’an-a ve Peygambere dayarız. Onlar sırtımızda olduğu sürece kimse belimizi yere getiremez. Canımızı veririz ama Allah’ın izniyle kimseye boyun eğmeyiz.” diye konuştu.

Yarın Ankara’da görülecek Yasin Börü ve arkadaşlarının davasını da hatırlatan Mehmet amca, katillerin cezalandırılması için Müslümanlardan dua talebinde bulundu.

Mehmet amca, son olarak bu programda emeği geçen herkese teşekkür etti. (Mehmet Aslan-İLKHA)





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir