Piyasa değeri 37 bin TL’lik kaçak sigara ele geçirildi

Batman’da bir yolcu otobüsü ile markette yapılan aramada piyasa değeri 37 bin TL olan 5 bin 561 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Batman’da durdurulan bir yolcu otobüsü ile markette yapılan aramada 5 bin 561 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Görevlilerimizce durumundan şüphelenilen bir yolcu otobüsünde ve bir markette yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 37 bin 000 TL olan 5 bin 561 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, konu ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı