PKK/HDP'lilerin çıkarmış olduğu olaylarda bir çocuk yaralandı

Midyat'ta PKK/HDP'lilerin çıkarmış olduğu sokak olaylarında yaralanan 10 yaşındaki bir çocuk hastanede tedavi altına alındı.

MARDİN -  Mardin’in Midyat ilçesinde Barış ve Kardeşlik Parkı önünde çıkan olaylarda yaralanan 10 yaşındaki Veysi Toprak, Midyat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


 

Edinilen bilgiye göre, Gölcük Mahallesinde Barış ve Kardeşlik parkında, HDP tarafından yapılan basın açıklaması sonrasında olaylar çıktı. Yürüyüş düzenleyen gurup polisle çatıştı, barikat kurup yolu trafiğe kapattı. Gruptakilere dağılmaları yönünde uyarı yapan polise taşlarla saldırılması üzerine, TOMA’lar tazyikli su ve biber gazıyla müdahalede edildi.
 

 

Bu müdahale sırasında Veysi Toprak isimli çocuk yaralandı. Yaralanan çocuk Midyat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
 

Midyat esnaf ise çıkan olaylardan dolayı kepenk kapattı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Midyat‎ Haberleri

Mardin’in Midyat ilçesinde inşaatın 4’üncü katından düşen işçi öldü
2’si çocuk 6 kişi yaralandı
Tır’ın dorsesi uçuruma yuvarlandı
Midyat'ta iki araç çarpıştı: 2 yaralı
Midyat’ta “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği finalinde Gazze’ye vurgu yapıldı