PKK'nin gazeteci kaçırılması kınanacak

Diyarbakır Medya Mensupları Derneği, İLKHA muhabiri Ali Adiyaman'ın PKK tarafından kaçırılmasını kınamak amacıyla düzenleyeceği basın açıklamasına basın camiasını ve Diyarbakır halkını davet eti.

DİYARBAKIR - Diyarbakır Medya Mensupları Derneği (DİMED), İlke Haber Ajansı muhabiri Ali Adiyaman’ın ziyaret için gittiği köyde PKK’li bir grup tarafından kaçırılmasını düzenleyeceği basın açıklamasıyla kınayacak.

 

DİMED’den yapılan açıklamada, Şeyh Said Meydanı’nda saat 13.30’da düzenlenecek kitlesel basın açıklamasına basın mensuplarının yanı sıra tüm Diyarbakırlılar davet adildi.

 

İlke Haber Ajansı Ali Adiyaman, bugün saat 13.00 sıralarında ziyaret için gittiği Silvan ilçesi Dağcılar (Gundé Şao) köyü Erkenciler mezrasında, bir grup PKK’li tarafından gazeteci olduğu öğrenildikten sonra anne babasının yanından alınarak kaçırılmıştı.  (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir