PKK'nin kaçırdığı Özbek serbest bırakıldı

Hakkâri'nin Yüksekova İlçesine bağlı Yeni Işık köyüne 00.30 sularında gelen 15-20 kişilik PKK'li grup tarafından kaçırılan ve mütedeyyin kimliğiyle bilinen Bengin Özbek, serbest bırakıldı.

HAKKARİ - Hakkâri'nin Yüksekova İlçesine bağlı Yeni Işık köyüne 00.30 sularında gelen 15-20 kişilik PKK'li grup tarafından kaçırılan ve mütedeyyin kimliğiyle bilinen Bengin Özbek, "PKK Yüksekova'da Müslüman avında" başlıklı haberimizden 2 saat sonra serbest bırakıldı.

 

Kürdistan'ı şiddet ortamına sürüklemek PKK'ye fayda getirmeyecektir

HÜDA PAR üyesi olan Bengin Özbek'in serbest bırakılması ile alakalı sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlayan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Bahattin Temel, "Partimizin üyelerinden Bengin Özbek kardeşimiz çetelerce kaçırılmıştı. Şimdi serbest bırakıldı. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Elindeki imkânları kullanarak mütedeyyin Kürtlere eziyet ve baskı uygulayan PKK provakatörlük yapmaktadır. Kürdistan'ı şiddet ortamına sürüklemek ne PKK'ye ve ne de hiç kimseye bir fayda getirmeyecektir." dedi. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yüksekova Haberleri

Hakkari'de dolandırıcılık operasyonu: 210 gram külçe altın ve 23 Ata altın ele geçirildi
Hakkari'de İran uyruklu 2 şüphelinin midesinden 763 gram eroin çıktı
3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı
Hakkari'de orman yangını ikinci gününde
Yüksekova Belediye Başkanı ve yönetimine soruşturma izni verildi