PKK’nin saldırısında sivil vatandaş hayatını kaybetti

Mardin'in Dargeçit ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü aracın PKK’lilerce infilak ettirilmesi sonucu bir sivil vatandaş hayatını kaybetti, 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Mardin'in Dargeçit ilçesi Bahçebaşı Mahallesi 1 Mayıs Caddesi'nde sabah 07.00'de zırhlı polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araç PKK’lilerce infilak ettirildi.

Patlamada şarapnel parçalarının isabet ettiği Dargeçit Belediyesi’nde temizlik işçisi olan Ramazan Tari (47) hayatını kaybetti. Hasar gören zırhlı araçta olan 2 polis memuru ile okula giden Hüseyin ve idris adlı iki öğrenci de yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine gelen ambulansla Dargeçit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Saldırının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dargeçit Haberleri

6 şüpheli gözaltına alındı
Tıra arkadan çarpan kamyon sürücüsü hayatını kaybetti
1 kişi öldü 4 kişi de yaralandı
3’ü çocuk 7 kişi yaralandı
Mardin Dargeçit 'de pikap hayvan sürüsüne daldı: 14 hayvan telef oldu