Ramazan'da kadın esirlerin sıkıntıları daha da artıyor

Eski kadın esirlerden Suzan El-Uveyvi, siyonist işgal rejiminin zindanlarında bulunan kadınların sıkıntılarının, Ramazan ayında daha da arttığını söyledi.

Özgürleştirilmiş eski kadın esirlerden Suzan El-Uveyvi, siyonist işgal rejiminin zindanlardaki kadın esirlerin şartlarının, işgal yönetiminin kasıtlı ihlalleri nedeniyle Ramazan ayında daha da kötüleştiğini söyledi.

Siyonist terör çetesi cezaevi yönetiminin kadın esirlere karşı sürekli zorba bir tutum izlediğini belirten El-Uveyvi, Damon'daki kadın esirlerin durumunun içler acısı olduğunu aktardı.

El-Uveyvi, cezaevi yönetiminin onların rahat nefes almalarına fırsat vermemek ve Esir Hareketi'nin kadın esirler lehine elde ettiği kazanımları geri almak için her türlü zulme başvurduğunu dile getirdi.

El-Uveyvi bayan esirlerin yemek ve temizlik başta olmak üzere pek çok konuda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Can kaybı 72 bin 938'e yükseldi
Şehit İzzeddin İzzeddin el-Haddad dualarla defnedildi
Gazze’de şehit sayısı 72 bin 763’e yükseldi
Gazze'de ateşkes ihlallerinin devam etmesi sonucu 5 şehit
Kudüs'te rahibeye saldırı