Ruhani: Esed'i aradım yanınızdayız mesajı verdim

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Suriye'ye yönelik saldırı sonrası "Esed'i aradım, yanınızdayız mesajı verdim." ifadelerini kullandı.

ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik saldırısı sonrası İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Beşar Esed'i telefonla aradığını ve "yanınızdayız mesajı verdiğini" söyledi.

ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'yi vurması sonrası İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile Beşar Esed arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşti.

İran'ın Suriye'ye desteğini bildirmek için telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirten Ruhani, "Esed'i aradım, yanınızdayız mesajı verdim." dedi.

Esed'in de Ruhani'ye, "Batı kontrolü kaybettiği için saldırdı." dediği öğrenildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İran Haberleri

İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi: Laricani şehit edildi
İran'ın yeni liderliğine Mücteba Hamanei getirildi
Saldırılara ilişkin Mossad iddiası
Eski İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad saldırılarda hayatını kaybetti
Minab Kız Okulu'na düzenlenen saldırıda 160 masum çocuk can verdi