Sabıkalı kuyruk!

Sabıka kaydının e-devlet üzerinden alınabildiğinden habersiz olan Diyarbakırlı vatandaşlar, adliye binasının önünde uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor.

DİYARBAKIR - Türkiye'de günde ortalama 45 bin kişinin bireysel adli sicil kayıt başvurusu yapması, her gün adliye sarayı önünde uzun kuyrukların oluşmasına sebep oluyordu. Bunun üzerine adli sicil kayıtlarının e-devlet şifresi ile alınabilmesinin sağlanmasıyla bu tür sıkıntıların önüne geçilmesi hedeflendi.

 

Fakat adli sicil kayıtlarının e-devlet üzerinden verilmesinden habersiz olan vatandaşlar halen adliye önünde uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor.

 

Diyarbakır'da adli sicil kayıtlarının e-devlet üzerinden verilmesinden habersiz olan vatandaşlar sabahın erken saatlerinde adliye binasının önünde uzun kuyruklar oluşturup sıra beklemeye devam ediyorlar.

 

Saatlerce sıra bekleyen vatandaşları görenler ise 'peki e-devlet şifresi ne güne duruyor?' yorumunda bulundular. (Emrullah Araz / M.Sait Adiyaman-İLKHA)


 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

O2 otobüs saatleri
M3 Otobüs Saatleri
A3 otobüs saatleri
A2 otobüs saatleri
A4 otobüs saatleri