Sağlık çalışanlarından köy okullarına ziyaret

Mardin’de görev yapan sağlık çalışanları, “Bir el de sen uzat” projesi kapsamında köy okullarını ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Mardin Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanları sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile belirlenen köy okullarına ziyaret gerçekleştirildi.

Köy okulları ziyaretine İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Alpay Tuncer ve sağlık çalışanları katıldı.

Köy okulları ziyaretlerinde salgın ile mücadelenin sadece sağlık alanında değil eğitim alanında da önemli olduğuna işaret eden İl Sağlık Müdürü Yavuz, sağlık çalışanlarının “Bir el de sen uzat” projesi kapsamında köy okullarını ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttığını söyledi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu
Çiftçiler: Buğday fiyatı üretim maliyetlerinin altında kaldı