Sağlık çalışanlarından köy okullarına ziyaret

Mardin’de görev yapan sağlık çalışanları, “Bir el de sen uzat” projesi kapsamında köy okullarını ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Mardin Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanları sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile belirlenen köy okullarına ziyaret gerçekleştirildi.

Köy okulları ziyaretine İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Alpay Tuncer ve sağlık çalışanları katıldı.

Köy okulları ziyaretlerinde salgın ile mücadelenin sadece sağlık alanında değil eğitim alanında da önemli olduğuna işaret eden İl Sağlık Müdürü Yavuz, sağlık çalışanlarının “Bir el de sen uzat” projesi kapsamında köy okullarını ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttığını söyledi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir