Sağlık-Sen İl Divan Kurulu Toplantısı düzenlendi

Özel bir otelde gerçekleştirilen Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık –Sen Diyarbakır İl Divan Toplantısına, Sağlık -Sen Diyarbakır Şubesinin yanı sıra, il ve ilçe hastaneleri ile Dicle Üniversitesi Hastanelerinde çalışan 150 iş yeri temsilcisi katıld

Diyarbakır’ın merkez ve  ilçe hastaneleri ile Dicle Üniversitesi Hastanelerinde çalışan 150 iş yeri temsilcisinin yanı sıra, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Semih Durmuş ve Aziz Aslan’ın katıldığı  il Divan Toplantısı, özel bir otelde gerçekleştirildi.

 

Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi tarafından organize edilen toplantının açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, “ İl Divan Toplantılarının ne derece önemli olduğunu geçmiş yıllardan edinmiş olduğumuz tecrübelerden bilmekteyiz. Bölgede sendikacılığı zor şartlar altında yapmaktayız. Ama şartlar ne olursa olsun, biz inancımızla ördüğümüz davamızdan bir an bile olsun geri adım atmayacağız. Nerede bir sağlık çalışanının sorunu varsa, nerde bir mağduriyet varsa, biz soluğu orda alacağız. Bu canlar bu bedende olduğu sürece Allah’ın izniyle bizler mazlumun yanında, zalimin karşısında duracağız. ” dedi.



Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş ise yaptığı konuşmada,  “Diyarbakır Sağlık-Sen Şubesi tarih yazmış bir kadrodur. Sendikacıların işleri güçleri Sağlık-Sen’i vurmak. Diğer sendikalar, siz herhangi iyi bir şey yaptınız da biz sizin karşınızda mı olduk? Hedefleri sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek olsa, bunların bizim yanımızda olması gerekmez mi? Gelin sağlık çalışanlarının sorunlarına beraber çözüm bulalım. Ama yok, bunların hedefi, hizmet sendikacılığı değil, ideolojik sendikacılık”  ifadelerini kullandı.  (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir