Sağlık yatırımları geciktirilmesin

İl Sağlık Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, sağlık yatırımlarının sürekli takip edilip gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

DİYARBAKIR - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, İl Sağlık Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

İl Sağlık Müdürlüğüne gelişinde İl Sağlık Müdürü Mehmet Sait Avar ve kurum yetkililerince karşılanan Toprak, ziyaret çerçevesinde, İl Sağlık Müdürlüğünün farklı birimlerinde incelemelerde bulunarak yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

 

Toprak son olarak, Sağlık Müdürlüğünce koordinasyon görevleri ile yatırım planlaması talep işlemlerinin ve devam etmekte olan sağlık yatırımlarının güncel olarak takip edilmesi ve herhangi bir gecikmeye fırsat verilmemesini istedi. (M.Sait Adiyaman - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir