Saldırıya uğrayan derneğin başkanı gözaltına alındı

Diyarbakır'da defalarca PKK yandaşlarının saldırılarına uğrayan Yeni İhya Der'in Başkanı evine yapılan baskınla gözaltına alındı.

DİYARBAKIR - Merkez Yenişehir ilçesinde faaliyette bulunan ve defalarca PKK yandaşlarının taşlı, molotoflu ve silahlı saldırısına uğrayan Yeni İhya Der'in başkanı Ş.A polis tarafından gözaltına alındı.

Gece saatlerinde evine düzenlenen baskınla gözaltına alınan A'nın, emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Yenişehir ilçesinde yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle adını duyuran Yeni İhya Der, defalarca PKK yandaşlarının saldırısına uğramıştı. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir