Şanlıurfa HÜDA PAR açılışına davet

Şanlıurfa Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) il teşkilat binasının açılış hazırlıkları sürerken, Cumartesi günü yapılacak açılışa tüm halk davet edildi.

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa il teşkilat binası açılış hazırlıkları sürüyor.

 

Cumartesi günü Merkez PTT yanında bulunan parti binasında açılış yapacaklarını belirten HÜDA PAR Şanlıurfa il Başkanı Lokman Yalçın, “Uzun bir çalışmadan sonra parti binamızı hazır hale getirdik. Bazı eksikliklerimiz var, onları da gidermeye çalışıyoruz. Çok sayıda bastırdığımız davetiyeyi arkadaşlarımız dağıtmaya başladılar” dedi.

 

Herkesi açılışa beklediklerini kaydeden Yalçın, ”Tüm siyasi partilere, STK’lara ve kanaat önderlerine davetiye gönderdik. Tüm sevenlerimizi ve Şanlıurfa halkını Türkiye siyasetine yeni bir yüz olmaya aday HÜDA PAR’ımızın açılışına bekliyoruz” şeklinde konuştu. (Osman Gülebak - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da toplu taşımaya zam: Tam biniş 30 TL oldu
Şanlıurfa Şehir Hastanesi 3 Ekim'de hizmete açılacak
Şanlıurfa'da jandarma kılığına girerek 12 kilo altın ve 2 milyon TL çaldılar
Şanlıurfa'da 18 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Otoyolda ters yönde ilerleyen çekici sürücüsüne 90 bin lira ceza