ŞANLIURFA - İlke Haber Ajansında dün yayımlanan "Öğretmen Tekmesi Öğrenciyi Sakat Bıraktı" başlıklı haberi üzerine Şanlıurfa Valiliği yazılı basın açıklaması yayımladı.
Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bugün bazı internet haber sitelerinde yer alan 'Öğretmenin tekmesi öğrenciyi sakat bıraktı' başlıklı haber ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılan açıklama aşağıya çıkarılmıştır.
Yapılan araştırma sonucunda iddia edilen olay ile ilgili olarak bugüne kadar gerek İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze gerekse İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze herhangi bir ihbar veya şikâyet intikal etmemiş olup, haberde yer alan iddialarla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmeleri Başkanlığınca inceleme başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgilerine sunulur" ifadeleri kullanıldı. (A. Uğurlu-İLKHA)
Şanlıurfa Valiliğinden İLKHA'nın haberine jet yanıt
Dün İlke Haber Ajansında yayımlanan ve ulusal basında geniş yankı bulan "Öğretmen Tekmesi Öğrenciyi Sakat Bıraktı" başlıklı haberine Şanlıurfa Valiliği'nden cevap geldi.
İlk yorum yazan siz olun
Siverek Haberleri
1’i ağır 2 kişi yaralandı
Siverek'te 15 günlük bebeği olan genç anne “Ölüm Yolu”nda can verdi
Umut Kervanı’ndan Karacadağ’da yardım seferberliği
Siverek'te baba-oğul sabah namazı buluşmaları düzenlendi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sağanak yağış sonrası kaza: 2 yaralı