Şanlıurfa Viranşehir'de sağlık çalışanlarının darp edilmesine tepki

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 2 sağlık çalışanının darp edilmesi üzerine basın açıklaması yapan sağlık çalışanları, duruma tepki gösterdi.

Viranşehir Devlet Hastanesinde gelen hasta yakınlarının, C.Ş ve M.K isimli sağlık çalışanlarını hastalarıyla ilgilenmediği gerekçesiyle darp ettiği iddia edildi.

Olayla ilgili basın açıklaması yapan sağlık çalışanları, duruma tepki gösterdi.

Sağlık çalışanları adına açıklamayı okuyan Uzman Doktor Mehmet Reşat Ceylan, “Bu şiddet olaylarını ve şiddeti uygulayanları kınıyoruz. Şiddet derhal son bulsun. Bu tür olaylar artık canımızı sıktı ve bu soruna derhal çözüm bulunmasını istiyoruz." dedi.

Yetkililere görevlerini yapmaya çağıran Ceylan, "Sağlık kurumlarındaki, hastanelerdeki ve 112 acil servislerdeki şiddeti durdurun. Sağlık çalışanlarının can güvenliğini sağlayın. Sağlık ocaklarında ve hastanelerde silahla girilmesine engel olun. Her ne koşulda olursa olsun sağlık çalışanlarına saldıranlara karşı müsamahalı ve uzlaştırıcı davranmayın." diye konuştu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Viranşehir Haberleri

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde feci kaza: 5 kişi ağır yaralandı
Viranşehir'de 7 kişinin yaralandığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Şanlıurfa’da "Özgür Gazze Konferansı" düzenlendi
Viranşehir Devlet Hastanesi’nde başarılı rektum kanseri ameliyatı
Bir ölü, bir ağır yaralı