Şanlıurfa’da 20 sağlık çalışanı gözaltına alındı

15 Temmuz’daki ABD destekli darbe girişiminin ardından Şanlıurfa’da paralel yapıya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında aralarında doktorların da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

15 Temmuz’daki ABD destekli darbe girişiminin ardından paralel yapıya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında aralarında doktorların da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre; paralel yapıya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonlarda bazı doktorların odalarında arama yapıldı. Aramaların sona ermesinin ardından aralarında doktorların da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 20 kişinin sorgusu devam ediyor.

İLKHA



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da toplu taşımaya zam: Tam biniş 30 TL oldu
Şanlıurfa Şehir Hastanesi 3 Ekim'de hizmete açılacak
Şanlıurfa'da jandarma kılığına girerek 12 kilo altın ve 2 milyon TL çaldılar
Şanlıurfa'da 18 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Otoyolda ters yönde ilerleyen çekici sürücüsüne 90 bin lira ceza