Şanlıurfa’da apartmanın 3’üncü katından düşen minik kız hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde apartmanın 3’üncü katındaki pencereden beton zemine düşerek ağır yaralanan minik kızdan 20 gün sonra acı haber geldi.

Olay, 1 Temmuz'da Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Yayın Dairesi personellerinden Gazeteci Fatih Çiftçi'nin 6 yaşındaki kızı Elifsu Çiftçi, 3’üncü katta bulunan evlerinin açık olan penceresinden beton zemine düştü.

Ailesinin haber vermesi sonucu olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri tarafından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılan küçük kız yoğun bakıma alındı.

Akciğer, beyin ve böbrek fonksiyonlarını kaybeden minik Elifsu, yoğun bakım ünitesinde 20 gündür verdiği yaşam mücadelesini dün gece kaybetti.

Küçük kız, Otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi.

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da akü yüklü tır devrildi
Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" düzenlenecek
Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyonda 57 silah ele geçirildi
Şanlıurfa'da yolcu otobüsünde 39 kilo gram uyuşturucu ele geçirildi
Şanlıurfa'da başka araca ait plakayla yakalanan sürücüye 140 bin lira ceza