Şanlıurfa’da buzlanma kazalara neden oldu

Şanlıurfa’da sabah saatlerinde çevre yolu üzerinde oluşan buzlanma nedeniyle bazı araçların kontrolden çıkarak bariyerlere çarptığı, bazı araçların ise orta refüje çıktığı görüldü.

Gece saatlerinden itibaren etkisini artıran soğuk hava dalgası kent genelinde buzlanmaya neden olurken, çevre yolu Maşuk Köprüsü üzerinde sabah saatlerinde sürücüler zor anlar yaşadı.

Buzlanan yolda bazı araçlar kontrolünü kaybederek bariyerlere çarparken, bazı araçların da orta refüje çıktığı görüldü.

Yetkililer, özellikle köprü ve üst geçitlerde buzlanma riskinin daha yüksek olduğuna dikkat çekerek sürücüleri soğuk havalarda daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Sürücülere hızlarını düşürmeleri, takip mesafesini artırmaları ve kış lastiğiyle yola çıkmaları çağrısında bulunuldu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Kar yağışı sadece görsel bir güzellik değil, doğanın rehabilitasyon sürecidir
Umut Kervanı Şanlıurfa’dan yetim ve öksüz çocuklara döner ve pizza ikramı
Şanlıurfa’da trafik kazası: 1 ölü
Şanlıurfa'da otomobil kanala düştü
Devletin anayasal yükümlülüğü var