Şanlıurfa’da duvar boşluğuna gizlenmiş uyuşturucu hap ele geçirildi

Şanlıurfa’da bir evin bahçesinde yapılan aramalarda, duvarın boşluklarına gizlenmiş bin 5 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı” ile mücadele kapsamında bir ev ve eklentilerinde arama köpeği eşliğinde yapılan aramalarda, duvarın boşluklarına gizlenmiş bin 5 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Konu ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "29 Aralık 2019 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Viranşehir ilçe merkezinde ikamet eden bir şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada; bahçe içerisinde bulunan duvarın boşluklarına uyuşturucu arama köpeğinin tepki vermesi sonucu, gizlenmiş vaziyette bin beş 1005 adet uyuşturucu içerikli Captagon hap ele geçirilmiş olup, olayla ilgili adli soruşturma devam etmektedir.” denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa’da otomobil devrildi: 1 ölü
Şanlıurfa Umut Kervanı arama kurtarma eğitimini tamamladı
Şanlıurfa’da kablo kaynaklı yangın korkuttu
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şanlıurfa’da kuaförün Filistin’e destek kampanyasına yoğun ilgi