Şanlıurfa'da esnaf ile zabıta arasında gerginlik

​Şanlıurfa'da bir seyyar satıcının arabasına el koymak isteyen zabıta ile çevredeki esnaf arasında gerginlik yaşandı.

Şanlıurfa'da bir seyyar satıcının arabasına el koymak isteyen zabıtaya tepki gösteren esnaf, yolu trafiğe kapatarak kısa süreli eylemde bulundu.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Sarayönü Caddesinde bulunan Kapaklı Pasajın önünde meydana geldi. İddiaya göre, zabıta kayısı satan seyyar satıcıya sert bir şekilde müdahale etti. Seyyar satıcının maruz kaldığı muameleyi gören çevre esnafı, zabıtalara tepki göstererek yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi. Çevrede ki diğer esnafın da katılmasıyla büyüyen olayda, esnaf yolu trafiğe kapattı.

Gerginliğin artmasıyla olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polislerin uzun uğraşları sonucunda ikna olan esnaf yolu tekrardan trafiğe açtı.

İLKHA







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da toplu taşımaya zam: Tam biniş 30 TL oldu
Şanlıurfa Şehir Hastanesi 3 Ekim'de hizmete açılacak
Şanlıurfa'da jandarma kılığına girerek 12 kilo altın ve 2 milyon TL çaldılar
Şanlıurfa'da 18 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Otoyolda ters yönde ilerleyen çekici sürücüsüne 90 bin lira ceza